Web design cluj napoca, firma web design, webdesign cluj
Please update your Flash Player to view content.
 QUBER - get it free

Web Design

Programare Web

Design Pagina Web

Mentenanta Site

E-commerce

Blog

Design Site

Identitate Vizuala

Branding

Web Marketing

Site Flash

Online Marketing

SEO (Search Engine Optimization)

Promovare Online 

3D Design

Graphic Design

Banner Design

Logo Design

Servicii Foto

Carti de Vizita

Brosuri

Pliante

Webdesign

Design Pagini Web

Cine suntem?

Suntem o echipă de tineri talentaţi si ne caracterizăm prin 3 cuvinte : experienţă, creativitate, încredere. Înţelegem noile cerinţe de pe scena web, ne aflăm într-un proces de continuă învăţare dorind să ne perfecţionăm cunostinţele deoarece vrem să oferim clienţilor nostrii servicii de înaltă calitate şi de excepţie.

Ne adaptăm foarte uşor la schimbările la care suntem supus zi de zi. Prioritatea noastră nr. 1 este CLIENTUL. Misiunea este să surprindem asteptările clientul şi să le îndeplinim.

Nu considerăm un proiect terminat până când dumneavoastră nu sunteţi pe deplin satisfăcut cu fiecare aspect şi detaliu. Vom continua proiectul până când totul va fi perfect. Un site web unic şi bine realizat este cel mai puternic şi ieftin instrument pentru promovarea afacerii unei firme. Obiectul unui site web este să informeze clienţii, să atragă cât mai mulţi cumpărături, şi să promoveze produsele,serviciile firmei respective. De acea firma Webforce Design vă vine în ajutor pentru a vă face firma cunoscută în întreaga lume, promovând o identitate şi imagine puternică. Vă stăm la dispoziţie cu idei noi şi unice.

Ce facem?

Realizăm site web bazat pe urmăvtoarele tehnologii:

HTML

PHP

XHTML

CSS

JAVASCRIPT

FLASH

JOOMLA

DRUPAL

CMS (Content Management System)

MAGAZIN ONLINE

DOT NET NUKE

MYSQL

Oferim consultanţă gratis:

Daca doriti mai multe detalii cu privire la ofertele noastre, sau aveti deja in plan sa achiziţionati un site web vă rugam utilizaţi formularul de mai jos. Vă vom răspunde cu promtitudine la întrebările dvs.

Întreţinere, actualizare site web:

Un website trebuie intretinut pentru a contine tot timpul informati.

Cu ce ne mai ocupăm?

Hosting:

Dacă ai un website trebuie să poată fi şi accesibil vizitatorilor,de aceea trebuie să achiziţionaţi un domeniu şi să găzduiţi websitul pe un server pentru a fi online 24/24. Acesta se numeşte spaţiu de găzduire. Vă oferim posibilitatea găzduirii paginilor web pe servere de calitate superioară şi la cel mai mic preţ.

Domenii:

Numele de domeniu poate să reprezinte numele companiei sau numele persoanei fizice căreia îi aparţine site.ul. Au diferite extensii în funcţie de categoria din care fac parte, sau în funcţie de ţara de care aparţin (eu, ro, hu.). Domeniile .ro se cumpără şi rămân ale proprietarului pe viaţă- se plătesc o singură dată, o suma mică. Domeniile de genul .com, .eu, etc. se plătesc anual la un preţ mai mare.

 
seo-cluj-optimizare-site-web-desing-promovare
Parerea clientului!
Sunt foarte multumit de calitatea si rapiditatea serviciilor oferite de echipa Webforce Design, site-ul creat de ei s-a ridicat la nivelul asteptarilor companiei noastre.
Cornel Stanciu
Proiect STC

Am lucrat cu Webforce pentru site-ul www.pensiunetoplita.ro.
O colaborare care m-a impresionat in primul rand prin rigurozitatea cu care s-a respectat fiecare termen asumat.
Fara nicio retinere pot afirma cu convingere ca: totul a mers struna.
Atentia deosebita la detalii, creativitatea si mai ales implicarea personalului firmei Webforce mi-au usurat mult munca si au facilitat realizarea acestui proiect.

Anca Cozma
LunchBox
oDesk Certified oDesk Professional

Web design cluj
Protectia consumatorului ANPC

Lista firme